Info fra styret 19.01.21

Norsk musikkråd informerer om at musikkøvelser og fritidsaktiviteter for de til og med 19 år kan tas opp igjen fra 20. januar. For voksne videreføres anbefalingen om å ikke gjennomføre organisert aktivitet innendørs. Det er ikke signalisert når innendørs musikkøvelser for voksne kan gjenopptas, annet enn at regjeringen vil fortløpende vurdere situasjonen.
Det er dermed usikkert når øvelsene kan starte opp igjen. Mer info kommer når vi vet noe mer.

Oppstart øvelser 2021

Hei AVK venner
Godt nyttår!

Etter pressekonferansen 3.1.21 ang. Covid19, så utsettes oppstart av musikkøvelser til tidligst 21. januar, alt etter smittesituasjon.
Det kommer ny beskjed om oppstart når vi vet noe mer.

Info fra styret

Hei gode musikkvenner.
AVK ser seg nødt til å ta juleferie allerede nå på grunn av Covid-19-situasjonen.
Vi ønsker også at alle som har hatt permisjon i år kommer snart tilbake.
Første øvelse etter nyttår prøver vi på den 7. Januar 2021 , så sant restriksjonene blir lettet på.
Kanskje kommer det også nye fjes neste år…?
Vi gleder oss inderlig til å komme i gang igjen, og håper at 2021 blir et mer normalt år!
Styret jobber med å få til spennende aktiviteter, og vi skal til og med spille inn en liten video! (Mer informasjon senere :)).
En riktig god jul fra hele styret!
Ta vare på hverandre.

Info fra styret

Hei AVK’ ere.
Nok en gang må vi gjøre endringer. Styret går for at vi følger de nasjonale retningslinjene (sånn som kommunen også gjør) og avlyser øvelsen i kveld, 5.11.2020, samt de ukene fremover, inntil regjeringen letter på tiltakene.
Ihvertfall 14 dager frem i første omgang. Julekonserten er også avlyst, men vi oppfordrer til å øve på stoff til neste halvår.
Hilsen styret

Øvelser på Stinta skole, info fra styret

Kjære alle sammen!

Nå er det endelig klart at vi skal kunne gjennomføre så sikre øvelser som mulig i denne pandemitiden.

Neste torsdag, altså 24. oktober, flyttes øvelsene derfor til Stinta skole i store-salen, og det blir en fryd å øve der!
Velkommen til dere som ikke har vært med i høst fordi vi har øvd på Birkenlund!

Grunnen til at dette har tatt litt tid, er rett og slett fordi Arendal kommune har brukt litt lang tid for å la oss leie det. Men nå er det i boks ut sesongen/det vil si ut juni 2021.

Et lite hjertesukk til slutt: Det har kommet meg for øret at noen mener styret har gitt dårlig informasjon i denne vanskelige perioden. – Ja, det kan hende, men vi kan ikke gå ut med ting før vi er sikre på at det lar seg gjennomføre. Om noen mener det er for dårlig så hadde det vært ok å gi et hint om det til meg, før jeg hører det via, via…

Det har vært ganske mange telefoner, meldinger og så videre til meg i denne tiden. Jeg har full forståelse for at dere lurer på ting, men jeg tar ikke telefonen når jeg er på jobb eller er opptatt med andre ting. Derfor kan det noen ganger ta litt tid før jeg svarer. Beklager dette, – men av og til må også jeg få lov til å koble av.

NB! De av dere som har notestativ, evt. andre ting liggende på lageret i Birkenlund må ta dette med seg hjem i kveld. Om du ikke kommer på øvelsen, så får du sidemannen/dama til å hjelpe deg.

Når vi nå får flyttet og starter opp på et bedre sted å spille håper jeg vi får kreative øvelser med masse humør og spilleglede!

Jeg gleder meg i hvert fall!

Med vennlig hilsen
Torunn

Info fra Styret om øvelsen 10.08.20

Melding fra AVK:  Vi har bestemt at det blir øvelse med alle sammen fra ‪neste torsdag. Alle er velkommen til øvelse førstkommende torsdag på Birkenlund ‪kl. 18.30.  Husk en meter mellom hver, og alle tar med egen Antiback, tørk til kondens fra instrumentet, pluss egen kaffe til pausen? Om noen er syke/forkjølet, så kan de dessverre ikke delta.  Senere øvelser, muligens på Stinta, vil dere få informasjon om da.

Hilsen styret

Info fra Jorge dirigent

Hei alle korpsvenner!
Vi starter opp øvelsene igjen førstkommende torsdag, altså 27.august på Birkenlund skole klokken 18.30! Se info fra styret.
På grunn av Covid-19, deler vi korpset i to, og overholder dermed regelen fra Arendal kommune om maks 20 personer i lokalene samtidig.
Er der noen der ute som vil begynne hos oss, så ta kontakt med meg. Vi må da endre opplegget vårt, men vi jobber så godt vi kan, og alle er hjertelig velkommen hos oss!
Både våren og høsten til nå har vært utfordrende for korpset vårt, men vi håper å kunne spille julekonsert i desember!
Det blir deilig å komme i gang igjen, og hvem vet; kanskje vi kommer styrket ut av denne perioden!

Velkommen til første øvelse i høst 27.8.2020 – Info fra Styret

Velkommen til øvelse!

Vi har gleden av å ønske velkommen til første øvelse igjen førstkommende torsdag, altså torsdag 27.august klokken 18.30 og klokken 20.00 på Birkenlund skole.

Vi jobber for å overholde smittevernreglene, og vil legge til rette for at alle skal føle seg trygge.
Er du forkjølet eller syk på andre måter, kan du IKKE komme, dessverre.

På grunn av kommunens regler for utleie kan vi maksimalt være 20 stykker i lokalet samtidig, så vi har sett oss nødt til å gjøre noen endringer. Derfor blir det gruppeøvelser på første øvelse, og ensemble-øvelser neste torsdag.

På førstkommende øvelse vil Jorge gjerne ha gruppeøvelser, slik at Fløyter, Klarinett, Alt Sax, Tenor, Sax, Horn, og Slagverk møter klokken 18.30 og spiller til klokken 19.30. (Møt gjerne litt før slik at vi er klare til å spille klokken 18.30).

Klokken 20.00 ønskes Trompet, Trombone, Baryton, Tuba, velkommen! Disse spiller til klokken 21.00.

Neste øvelse deler han inn korpset i to ensembler. Første gruppe øver fra klokken 18.30 til klokken 19.30, og neste gruppe begynner øvelsen klokken 20.. og avslutter klokken 21.00.

Ensemblene 1 ser slik ut: Svein Erik, Per Christian, Jens Ludvig, Øystein, Isabel, Nina, Andreas, Stig Morten, Kjell, Torgeir, Gerd, Liv Elin, Randi, Sigrunn, Laila, Rolf, Dagfinn, Wiggo, Øystein, Eva, Lene, Kai Inge, Svein Erik (ny).

Ensemble 2 ser slik ut: Nils,Torunn, Lillian, Jan, Vigdis, Reidun, Solveig, Øystein, Rune, Heidi, Inger-Lise, Basse, Camilla, Inger, Erik, Astrid, Ann-Kristin, Pål, Svein, Anne-Grethe, Lene, Kai Inge, Svein Erik (ny).

Vi kommer til å sørge for at stolene blir satt opp slik at det blir en meter mellom hver person, og at det blir to meter mellom radene. Ellers ber vi om at hvert av medlemmene vasker hendene når vi kommer inn på skolen, og tar med sin egen antiback. (Vi kjøper selvsagt inn antiback som står ved inngangen). Videre må hvert enkelt medlem ta med et håndkle og tørke opp eventuell kondens fra instrumentet selv.

Jeg håper dette ser greit ut for alle sammen, og jeg skal love at vi har jobbet for å få dette til!
Takk til Jorge som har funnet en løsning for oss.

Styret gleder seg veldig til å komme i gang igjen, selv om det blir litt rart og ikke spille sammen med hele korpset. – Men vi skal komme styrket ut av dette!

Vi sees til torsdag!

Med hilsen fra Torunn og hele styret

Info fra styret 27.7.2020

Hei alle sammen!

Håper alt står bra til med dere i denne rare tiden. Denne sommeren har jo vært spesiell for alle, men dere skal vite at vi i styret jobber på for at vi skal kunne starte øvelsene igjen den 27.august!

Som dere sikkert vet har ikke skolene åpnet for fritidssysler ennå, og vi må bare innrette oss etter hva myndighetene bestemmer. Derfor er det vanskelig å planlegge noe, men vi har noen baller i lufta, – og vi gleder oss virkelig til å kunne starte opp igjen!

Styret holder kontakten med kommunen, og de har lovet oss tilbakemelding så fort de vet noe mer.

Vi skal ha styremøte den 13.august, og dersom det er noe dere vil at vi skal ta opp så ta kontakt.

Jeg håper vi kan møtes i slutten av august, og at livet vil bli mer normalt igjen. For min egen del har jeg øvd litt for å holde meg i «spilleform» , og jeg håper alle andre også har gjort det.

Ennå er det noen uker igjen av sommeren, og jeg ber dere nyte hver dag!

Med vennlig hilsen

Torunn og resten av styret