Forfatterarkiv: ni-bakke

Info fra Styret

Hallooo dere som ikke var på øvelsen på torsdag 😊:

Til torsdag skal vi ta et fellesbilde som vi skal bruke i reklamen for julekonserten. Det er fint om flest mulig har på eller med seg en genser i julefarge, f. eks. rød. Gjerne nisselue også, men ingen tvang😂

Stooor takk til Torunn som har ordnet med datteren til å fotografere oss og søsteren til å lage plakat. 👏🏼👏🏼👏🏼

05.08.23 Info fra Styret.

Hallo musikkvenner 🙂

Nå er vi alt kommet til august måned og det nærmer seg oppstart i korpset igjen. Det blir godt å komme i gang igjen. Vi går en spennende høst i møte. Jorge har permisjon og vi skal ha vikar. Vi snakket om at det muligens kom til å bli Andreas Malde som fikk vikariatet. Det har i løpet av sommerferien skjedd endringer her. Styret har funnet en interessant person som gleder seg til å vikariere mens Jorge har permisjon. Han heter Gunnar Skjerdal og bor i Grimstad. Gunnar Skjerdal kommer fra Aurland og snakker flott sognedialekt/nynorsk. Han har masse erfaring inne musikkarbeid og korps. Gunnar Skjerdal virker kjempeengasjert og strutter av energi og iver etter å bli kjent med oss og musikken vår.

Torsdag 24. august starter vi opp: Stinta skole kl. 18.30 

Altså samme sted, samme tid, som tidligere. Det er fint om dere som vet om noen som kanskje har tenkt å starte hos oss, kan gi dem beskjed om oppstarttidspunkt.  Det hadde vært gøy med nye medlemmer.
Hjertelig velkommen til nytt semester!!!
Det blir koselig å se dere alle igjen.

Hilsen Camilla