Kategoriarkiv: Ukategorisert

Årsmøte for 2020, Info fra styret 04.02.2021

VELKOMMEN TIL ALTERNATIVT ÅRSMØTE 2021

Korona-situasjonen gjør det umulig for oss å arrangere vanlig årsmøte i år. Derfor har styret bestemt at den 18.februar mellom klokken 18.00 – 20.00 vil formann og kasserer møtes, og det blir anledning til å ringe en av oss for å gi kommentarer eller stille spørsmål til årsmeldingen, regnskap og budsjett, samt valg av en ny person til valgkomitè-en.

Ring denne kvelden til kasserer Astrid Moen på telefon: 911 56 596 om det som har med regnskap eller budsjett å gjøre, eller Formann Torunn Nerdalen Tinghaug på telefon 900 40 025 om årsmeldingen.

Siden det i tillegg viser seg at valg-komitèen er indisponibel, har vi har foreslått for årsmøtet at styret blir sittende ett år ekstra, og at vi på en måte «nuller ut» året 2020. Det vil si at de fire som skulle vært på valg i år blir sittende til neste årsmøte, februar 2022. De som skulle blitt sittende til 2022, blir sittende til 2023.
Det eneste vi må velge i år er en ny person til å sitte i valgkomitèen. Styret har foreslått Øystein Matre til denne jobben, og han har takket ja.

Dere vil få tilsendt årsmelding, regnskap og budsjett på mail, og dersom dere synes dette ser greit ut er det ikke nødvendig å gjøre noe som helst!
Om vi ikke får noen kommentarer, anser vi at alle medlemmene har godkjent alle papirene, samt valg av Øystein Matre som nytt medlem av valgkomitèen.

Vi beklager virkelig at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre årsmøtet, men det er lite vi kan få gjort med den pågående situasjonen.

Hisøy 03.02.2020
For styret i Arendal Veterankorps
Torunn Nerdalen Tinghaug
Formann

Info fra styret 02.02.2021, årsmøtet for 2020

Hei AVK’ ere.
Igår fikk vi gjennomført et styremøte, og her er noe av det vi behandlet.
1. Vi må fortsatt avvente oppstart på øvelser.
2. Vi søker kommunen om å øve på Stinta 21/22 sesongen.
3. Årsmøte vil bli avviklet , men mest sannsynlig uten oppmøte i lokaler. Datoen er satt, men hver enkelt blir hjemme på dette tidspunktet. Papirer kommer ut i forkant. Styret er tilgjengelig på tlf, og kan nåes av medlemmer. Det er stort sett orienteringssaker iår.

Ring/meld meg hvis noe er uklart.
Kasserer

Info fra styret 19.01.21

Norsk musikkråd informerer om at musikkøvelser og fritidsaktiviteter for de til og med 19 år kan tas opp igjen fra 20. januar. For voksne videreføres anbefalingen om å ikke gjennomføre organisert aktivitet innendørs. Det er ikke signalisert når innendørs musikkøvelser for voksne kan gjenopptas, annet enn at regjeringen vil fortløpende vurdere situasjonen.
Det er dermed usikkert når øvelsene kan starte opp igjen. Mer info kommer når vi vet noe mer.

Oppstart øvelser 2021

Hei AVK venner
Godt nyttår!

Etter pressekonferansen 3.1.21 ang. Covid19, så utsettes oppstart av musikkøvelser til tidligst 21. januar, alt etter smittesituasjon.
Det kommer ny beskjed om oppstart når vi vet noe mer.

Info fra styret

Hei gode musikkvenner.
AVK ser seg nødt til å ta juleferie allerede nå på grunn av Covid-19-situasjonen.
Vi ønsker også at alle som har hatt permisjon i år kommer snart tilbake.
Første øvelse etter nyttår prøver vi på den 7. Januar 2021 , så sant restriksjonene blir lettet på.
Kanskje kommer det også nye fjes neste år…?
Vi gleder oss inderlig til å komme i gang igjen, og håper at 2021 blir et mer normalt år!
Styret jobber med å få til spennende aktiviteter, og vi skal til og med spille inn en liten video! (Mer informasjon senere :)).
En riktig god jul fra hele styret!
Ta vare på hverandre.

Info fra styret

Hei AVK’ ere.
Nok en gang må vi gjøre endringer. Styret går for at vi følger de nasjonale retningslinjene (sånn som kommunen også gjør) og avlyser øvelsen i kveld, 5.11.2020, samt de ukene fremover, inntil regjeringen letter på tiltakene.
Ihvertfall 14 dager frem i første omgang. Julekonserten er også avlyst, men vi oppfordrer til å øve på stoff til neste halvår.
Hilsen styret

Øvelser på Stinta skole, info fra styret

Kjære alle sammen!

Nå er det endelig klart at vi skal kunne gjennomføre så sikre øvelser som mulig i denne pandemitiden.

Neste torsdag, altså 24. oktober, flyttes øvelsene derfor til Stinta skole i store-salen, og det blir en fryd å øve der!
Velkommen til dere som ikke har vært med i høst fordi vi har øvd på Birkenlund!

Grunnen til at dette har tatt litt tid, er rett og slett fordi Arendal kommune har brukt litt lang tid for å la oss leie det. Men nå er det i boks ut sesongen/det vil si ut juni 2021.

Et lite hjertesukk til slutt: Det har kommet meg for øret at noen mener styret har gitt dårlig informasjon i denne vanskelige perioden. – Ja, det kan hende, men vi kan ikke gå ut med ting før vi er sikre på at det lar seg gjennomføre. Om noen mener det er for dårlig så hadde det vært ok å gi et hint om det til meg, før jeg hører det via, via…

Det har vært ganske mange telefoner, meldinger og så videre til meg i denne tiden. Jeg har full forståelse for at dere lurer på ting, men jeg tar ikke telefonen når jeg er på jobb eller er opptatt med andre ting. Derfor kan det noen ganger ta litt tid før jeg svarer. Beklager dette, – men av og til må også jeg få lov til å koble av.

NB! De av dere som har notestativ, evt. andre ting liggende på lageret i Birkenlund må ta dette med seg hjem i kveld. Om du ikke kommer på øvelsen, så får du sidemannen/dama til å hjelpe deg.

Når vi nå får flyttet og starter opp på et bedre sted å spille håper jeg vi får kreative øvelser med masse humør og spilleglede!

Jeg gleder meg i hvert fall!

Med vennlig hilsen
Torunn

Info fra Styret om øvelsen 10.08.20

Melding fra AVK:  Vi har bestemt at det blir øvelse med alle sammen fra ‪neste torsdag. Alle er velkommen til øvelse førstkommende torsdag på Birkenlund ‪kl. 18.30.  Husk en meter mellom hver, og alle tar med egen Antiback, tørk til kondens fra instrumentet, pluss egen kaffe til pausen? Om noen er syke/forkjølet, så kan de dessverre ikke delta.  Senere øvelser, muligens på Stinta, vil dere få informasjon om da.

Hilsen styret

Info fra Jorge dirigent

Hei alle korpsvenner!
Vi starter opp øvelsene igjen førstkommende torsdag, altså 27.august på Birkenlund skole klokken 18.30! Se info fra styret.
På grunn av Covid-19, deler vi korpset i to, og overholder dermed regelen fra Arendal kommune om maks 20 personer i lokalene samtidig.
Er der noen der ute som vil begynne hos oss, så ta kontakt med meg. Vi må da endre opplegget vårt, men vi jobber så godt vi kan, og alle er hjertelig velkommen hos oss!
Både våren og høsten til nå har vært utfordrende for korpset vårt, men vi håper å kunne spille julekonsert i desember!
Det blir deilig å komme i gang igjen, og hvem vet; kanskje vi kommer styrket ut av denne perioden!