Månedlige arkiver: september 2020

Øvelser på Stinta skole, info fra styret

Kjære alle sammen!

Nå er det endelig klart at vi skal kunne gjennomføre så sikre øvelser som mulig i denne pandemitiden.

Neste torsdag, altså 24. oktober, flyttes øvelsene derfor til Stinta skole i store-salen, og det blir en fryd å øve der!
Velkommen til dere som ikke har vært med i høst fordi vi har øvd på Birkenlund!

Grunnen til at dette har tatt litt tid, er rett og slett fordi Arendal kommune har brukt litt lang tid for å la oss leie det. Men nå er det i boks ut sesongen/det vil si ut juni 2021.

Et lite hjertesukk til slutt: Det har kommet meg for øret at noen mener styret har gitt dårlig informasjon i denne vanskelige perioden. – Ja, det kan hende, men vi kan ikke gå ut med ting før vi er sikre på at det lar seg gjennomføre. Om noen mener det er for dårlig så hadde det vært ok å gi et hint om det til meg, før jeg hører det via, via…

Det har vært ganske mange telefoner, meldinger og så videre til meg i denne tiden. Jeg har full forståelse for at dere lurer på ting, men jeg tar ikke telefonen når jeg er på jobb eller er opptatt med andre ting. Derfor kan det noen ganger ta litt tid før jeg svarer. Beklager dette, – men av og til må også jeg få lov til å koble av.

NB! De av dere som har notestativ, evt. andre ting liggende på lageret i Birkenlund må ta dette med seg hjem i kveld. Om du ikke kommer på øvelsen, så får du sidemannen/dama til å hjelpe deg.

Når vi nå får flyttet og starter opp på et bedre sted å spille håper jeg vi får kreative øvelser med masse humør og spilleglede!

Jeg gleder meg i hvert fall!

Med vennlig hilsen
Torunn

Info fra Styret om øvelsen 10.08.20

Melding fra AVK:  Vi har bestemt at det blir øvelse med alle sammen fra ‪neste torsdag. Alle er velkommen til øvelse førstkommende torsdag på Birkenlund ‪kl. 18.30.  Husk en meter mellom hver, og alle tar med egen Antiback, tørk til kondens fra instrumentet, pluss egen kaffe til pausen? Om noen er syke/forkjølet, så kan de dessverre ikke delta.  Senere øvelser, muligens på Stinta, vil dere få informasjon om da.

Hilsen styret