Månedlige arkiver: mars 2021

Påskehilsen fra styret

Kjære alle sammen!

Håper at alt står bra til med dere, til tross for denne kjedelige tiden?

Vi har gjennomført et styremøte, og for de av dere som har etterlyst planer for fremtiden, er det bare å beklage at vi ikke har vært flinke nok til å følge dette opp.

Det vi derimot har bestemt er at vi satser på å starte opp med vanlige øvelser til høsten, (13.august), og dersom smittesituasjonen bedrer seg vil vi prøve å gjennomføre noen få øvelser før sommerferien tar til. Vi vet at mange av dere lengter etter å kunne starte opp, men enn så lenge har ikke styret funnet det forsvarlig. Beklager dette.

Frem til vi kan samles er det viktig at hver og en øver litt på det vi har i notemappen, for det er disse notene som er repertoar fremover også. Det kan hende Jorge sender noe nytt, men det bestemmer han.

Vi trenger alltid nye medlemmer, og vi oppfordrer alle til å prøve å få noen med!

Til høsten har vi allerede nå satt av datoen 7.november. Vi tenker å invitere Arendal Guttemusikkorps til konsert, og håper at vi er superklare til å spille konsert allerede da!

 Videre har vi satt av den 16. desember til julekonsert, – og i år får vi håpe at julestemningen kommer krypende på godt, gammeldags vis med spilling av de kjente og kjære julesangene.

Som dere også fikk SMS om, har styret bestemt at det ikke blir innkreving av medlemskontingent/instrumentforsikring for vårhalvåret i år, uavhengig om det blir mulighet for øvelser eller ikke i løpet av våren.
Jorge har vært så snill at han ikke krever lønn mens vi har Coronafri, og vi bøyer oss i støvet og sier tusen takk!
(Har hørt om dirigenter som har full lønn i denne tiden uten øvelser, så det er ingen selvfølge at korpset vårt slipper å betale lønn!).

Da gjenstår det å ønske dere alle sammen en riktig GOD PÅSKE! – God klem til dere alle!

Med vennlig hilsen oss i styret:
Vigdis, Kai Inge, Wiggo, Øystein, Basse, Camilla Astrid og Torunn

Info fra styret 19.3.2021

Kjære AVK’ ere. 

Vi hadde, idag, et styremøte og la noen planer for året.  Det var enighet om at det ikke blir noen konsert dette halvår.  Vi ser, nærmere mai, om vi får til noen øvelser før sommeren.  Mere info kommer fra leder/sekretær.  Styret var også enige om at forsikringen for dette halvår dekkes av innbetalte  kontingenter i 2020.  Ta vare på hverandre!  Ser fram til vi spilles igjen. 

Hilsen kassa.

Info fra leder 17.03.2021

Hei og hå, kjære venner! Når man leser på hjemmesiden til Arendal kommune, ser ikke vårsesongen lystig ut… Men! Vi skal prøve å gjennomføre et styremøte i morgen, og om noen har råd og tanker om driften i denne Pyton tiden, så kommenter her!

😁

Ellers gjelder alt som før; «stay safe, -vær alene sammen!